top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonique de Heer

Het is tijd

Het is tijd om lekker de decembermaand in te duiken. 🔥

Vanochtend zelfs al met sneeuw op de hei!

Langzaamaan bouwt het werk zich af naar de laatste periode van het jaar. Om dan tot rust te komen. Bij te tanken en inspiratie op te doen. Door te wandelen, op de mountainbike te stappen, te lezen, naar de sauna te gaan en het fijn te hebben met familie, vrienden en vriendinnen. Met het knisperende geluid van de houtkachel erbij.

In de rust ga ik me voorbereiden op de opleiding waarmee ik in januari ga starten, het systemisch werk via het lichaam. Werken op zielsniveau, om de bewegingen die zich daar aandienen te volgen.

Ik kijk ernaar uit.


Aan alle coachees, opdrachtgevers, organisaties, gezinnen en collega's waarmee ik het afgelopen jaar mocht werken: dankjewel!


Heb het goed in december! ✨20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Negen!

Acht!

Comentários


bottom of page