top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonique de Heer

Dat is gek!

Dat is gek…


Dit scherm ga ik na meer dan 14 jaar nooit meer zien. Mijn inzet voor het CCE zit erop. Klaar. Vorige week heb ik met coördinatoren Yvette & ingur een taartje gegeten om het afscheid te vieren. Lekker hier in mijn praktijkruimte. Met de behandeltafel en een wierookluchtje.


En dan komen er vandaag zo ineens allemaal herinneringen en gezichten voorbij. Teams, collega’s, maar vooral cliënten en gezinnen waarbij ik intensief betrokken ben geweest, soms jarenlang. Vastgelopen situaties, angst, verdriet, overleving en onmacht bij hulpverleners en in gezinnen. Wat een indrukken hebben ze achtergelaten en wat was het fijn om iets te kunnen betekenen. Ietsjes, als voorbijganger, want uiteindelijk heeft de beweging uit het systeem of gezin zelf te komen. Op hun tijd. Om ruimte te maken, anders te gaan denken, knopen door te hakken, hoe pijnlijk dat ook was.


Een diepe buiging voor iedereen met wie ik in deze jaren heb mogen werken. Die mij hun vertrouwen hebben gegeven om me ermee te mogen ‘bemoeien.’ En die me volledig toegelaten hebben in hun leven. 💛


Dank!


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Negen!

Acht!

Commentaires


bottom of page