top of page
Sphere on Spiral Stairs

Amber

Wat een waardevolle sessie heb ik een paar weken geleden bij Monique gehad.

Nu een paar weken later denk ik er nog regelmatig aan terug.

De setting bij Monique was heel ontspannen en licht. Heel onverwacht kwam het thema luchtigheid naar voren.

Iets wat ik al een tijdje minder voelde, maar precies op het juiste moment kwam na een heftig jaar.

De behandeling op de behandeltafel vond ik heel ontspannend en fijn.

Daarnaast kreeg ik mooi zicht op familiepatronen en kon ik dit terug geven.

Ik ging letterlijk lichter naar huis.

Ik durf weer meer te voelen en naar mezelf te luisteren.

Ontzettend waardevol!

De sessie heeft me enorm geholpen

❤️

Herfstbladeren

WIELKE

Ik zocht een coach omdat ik vastliep in de organisatie waar ik werk. En omdat er sowieso veel boosheid in mij zat.

Mijn zus attendeerde mij op systemisch lichaamswerk en zo kwam ik bij Monique.

Bij Monique voelde ik me welkom, veilig, gezien en gehoord.

Dat was de basis om aan de slag te gaan en te kunnen onderzoeken waar mijn emoties mee verbonden waren.

Ik leerde dat mijn gedrag ooit, lang geleden, een functie had. Om te kunnen overleven.

Ik leerde ook dat dit gedrag nu niet meer nodig is. Langzamerhand veranderde er iets in mij.

Of eigenlijk; verbazingwekkend snel. Ik kan nu loslaten als ik ergens niks over te zeggen heb.

Ik weet nu dat de wereld gewoon doordraait, ook als ik me er niet mee bemoei. 

Als je geen zin hebt om te praten over dat wat jou bezighoudt: bij Monique mag je ook heerlijk op de 'behandeltafel' liggen

en je overgeven aan haar handen. Dat is minder zweverig dan het klinkt.

 

Ik durf Monique aan iedereen aan te raden.

Het kan niet anders dan dat je geraakt wordt door haar warmte.

🩷

CIEL

Via een vriendin hoorde ik van Monique en zoals dat gaat is er geen betere reclame dan een persoonlijk verhaal.

Al langere tijd wilde ik voor mij zelf familie opstellingen doen, waar mijn gezin, waar ik in geboren ben neergezet werd. 

Om inzichtelijk te krijgen waar triggers en overtuigingen vandaan komen. Overtuigingen waar ik hinder van bleef houden en die mij blokkeerden. Het eerste gesprek met Monique was een geweldige kennismaking met een bijzonder warm en liefdevol mens. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en in dat eerste gesprek kreeg ik al zoveel mooie dingen terug, dat ik met een glimlach op mijn gezicht naar huis ging. De tweede afspraak bestond uit het neerzetten van mijn familie, alle grootouders,ouders, broers, zussen kregen een plek. Ook overleden gezinsleden. Onder begeleiding van Monique kreeg ik inzicht in ieder van hun, er kwamen mooie en verrassende dingen uit! Uiteindelijk zette Monique de familie weer in de juiste opstelling, iedereen moet zijn eigen plek innemen! Er gebeurde zoveel in die opstellingen sessie dat het nog weken natrilde. Steeds weer andere dingen die terug kwamen en voor inzichten zorgden.

Het is een bijzondere ervaring!

Het proces is nog steeds gaande……..

Dank Monique voor wie jij bent!❤️

Groen bord

CARMEN

Lieve Monique,

Dankjewel voor de super bijzondere sessie.

Ik ben echt blij dat ik met deze familieopstelling zoveel inzichten heb gekregen. 

Je bent echt een topper!

Ik voel me nu liefdevol, rustig en helder in mijn hoofd.

Ik ga 'met de toekomst' aan de slag om mijn dromen en levenspad waar te maken.

Dank, dank, dank!

zand

Joke Faber

Ik ervaar het als een voorrecht om de deskundigheid van Monique te mogen inzetten ten behoeve van medewerkers en/of teams binnen verscheidene organisaties. 

Haar oprechte, deskundige, intuïtieve, gelijkwaardige en wederkerige commitment aan een veelal intens proces heeft een betekenisvol effect op de team dynamiek. 

#Sawubona #Ikziejou

NICK

Mijn leven was in onbalans geraakt door verschillende lastige omstandigheden.
Het lukte mij niet meer zelf om te bepalen welke emoties bij mij hoorden of welke van iemand anders waren. Alles nam ik op mijn eigen schouders. Na verschillende pogingen hier wat mee te gaan doen kwam ik uiteindelijk via mijn werkgever in contact met Monique. Waar ik bij andere mensen heel erg het gevoel had dat ik alles extreem duidelijk moest uitleggen omdat er anders onbegrip of onduidelijkheid was, voelde ik bij Monique gelijk begrip en gaf ze mij voor het eerst het gevoel dat het goed zou komen. Nu vier sessies verder heb ik weer controle over mijn eigen ballast en ben ik dat van anderen kwijt. Met enorm veel rust heb ik vertrouwen in de toekomst. Ik ben heel dankbaar voor de lessen die ik heb mogen leren samen met Monique.

Schaduw op betonnen muur

MARJAN

Wat ik heb geleerd tijdens mijn gesprekken met Monique is lastig in een paar zinnen te vangen. De kern voor mij is dat loslaten juist voelen is waar ik naar verlang. En dat is volledig het ankerpunt in mijzelf te vinden. Op mezelf vertrouwen in plaats van de kracht buiten mij te zoeken. Ik was me er bewust van en kon het pas veranderen door contact te maken met overtuigingen, taken die ik vanuit mijn systeem op mij had genomen. Me daarmee verbinden. En voelen wat mij niet meer dient. Er is een hele mooie wereld voor mij open gegaan. Die ik nieuwsgierig verder aan het ontdekken ben. Het kleine meisje mag de volwassen vrouw blijven omarmen. Samen vervolgen we ons pad.

Healing Stones

INGE VAN VLIET

Na een behoorlijk incident op het werk waar een oud trauma werd getriggerd, heb ik de hulp van Monique gevraagd.  Ik kende haar al van teamsessies op het werk en dat was voor mij prettig. Monique is een warm mens met een scherpe analyse. Het feit dat de gesprekken op mijn tempo gaan en aansluiten op mijn behoefte ervaar ik als veilig, wat ik echt even nodig had in deze. Niet alleen de erkenning van de heftigheid alsook de bevestiging dat jij het als mens best even moeilijk mag hebben. Daarnaast de nuchterheid en humor die maken dat de gesprekken niet alleen over het werk gaan. Vooral jij als mens staat centraal in je proces en wat jij daarin nodig hebt om verder te kunnen.


Samen bespreken, herkennen en erkennen en van daaruit verder.

AMY JANSEN

Monique de Heer, een naam die ik altijd met een glimlach uitspreek. Ik heb Monique leren kennen toen ik als gup de werkvloer op kwam. Al vanaf dag 1 zag zij waar mijn krachten lagen en wist zij mij te motiveren deze in te zetten. Tot op heden zoek ik Monique op als ik de draad van mijn eigen proces even kwijt ben. Monique durft vragen te stellen waar een ander voor terugdeinst. Daardoor kan een gesprek met Monique ook heel pittig en/of confronterend zijn. Je gaat ook nooit naar huis zonder denk- of huiswerk. Ze weet precies wanneer ze dingen luchtig moet maken of wanneer ze door moet vragen. Monique is iemand die open en zichzelf is, dat maakt het voor mij veilig om mezelf open te stellen. 

Groene Agaat

RIENEKE

Bij Monique is het een moment van even stil staan. Je bewust worden van je lichaam, je gevoel en emoties toelaten. 
Verleden een plek geven en los te laten.
Na een sessie bij Monique ben ik weer in staat om opgeruimd en blij in het leven te staan.

Martin Muurling,
Praktijkonder-steuner bedrijfsarts bij keerpunt

Monique is een gedreven, ambitieuze en veelzijdige coach/consulent. Zij weet je te stimuleren en te prikkelen om anders naar situaties te kijken. Dat doet ze door haar ruime kennis, ervaring, humor en positieve persoonlijkheid in te zetten. Monique zorgt er voor dat je zelf alle ruimte benut om je te ontwikkelen, inzicht te krijgen in de vraagstukken die voor jou, of een organisatie belangrijk zijn. En bovenal een fijne collega om mee samen te werken!

De Heer lichaamswerk_edited.jpg

MARJET SIELIAS,
ZZP-er Sieliaszorg

Ik heb Monique in alles ervaren als een 'eye opener.' Als het in de cliëntzorg lastig werd, hoefden we maar te bellen of Monique stond er. Niet om achter de schermen te vertellen wat we moesten doen. Letterlijk door er zelf te gaan staan en het te doen, of door achter de deur begeleiding moed in te spreken. Ik heb meerdere trajecten met Monique mogen belopen, zowel werk als privé gerelateerd. Naast dat Monique sterk en direct is draagt zij het gevoel uit;

ik ben oké, jij bent oké.

Zeldzaam!

Bas de Greef,
Directeur-bestuurder 't Kastheel

Monique is een echte vakvrouw. Behalve de enorme bak kennis en ervaring, werken wij al jaren samen vanwege haar oprechte en doortastende persoonlijkheid.

bottom of page